AINEKSET:
600 g naudanpaistia tai -paistisuikaleita
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
10 kpl herkkusieniä (tuoreita)
2 rkl voita
2 rkl öljyä
2 rkl sinappia
2 dl lihalientä
2 dl kuohukermaa
1 tl mustapippuria myllystä
1 tl timjamia
100 g leipäjuustokuutioita
koristeeksi rosmariinin oksia
VALMISTUS:
Leikkaa liha suikaleiksi ja ruskista hyvin.
Puhdista sipulit ja herkkusienet, viipaloi ja ruskista ne kevyesti voin ja öljyn seoksessa.
Lisää lihaliemi ja sinappi sekä hauduta 10 minuuttia välillä sekoittaen.
Lisää kuohukerma, mustapippuri ja timjami ja hauduta vielä 10 minuuttia. Tarkista maku.
Lisää leipäjuustokuutiot ja kuumenna.
Koristele rosmariinin oksilla.
Lisäkkeeksi sopii hyvin kuivatulla aprikoosisilpulla maustettu pilahviriisi.
Vinkki: Voit tarjota höystön uunikestävässä tarjoiluastiassa, jonka reunalle on pursotettu duchesse-perunasosetta.