FLANK STEAK AINEKSET:
300 g Tammisen Flank steak
1 kpl sipulia
½ nippu timjamia
suolaa ja pippuria myllystä
KASVISPASTA AINEKSET
120 g Bergkäse juustoa
2 dl Barillan pastaa
1 prk Barillan pestoa
100 g herkkusieniä
2 kpl porkkanaa
1 kpl sipuli
yrttejä koristeeksi
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria myllystä
FLANK STEAK VALMISTUS:
Leikkaa Flank Steak pitkittäin auki levyksi ja täytä se kuutioidulla sipulilla sekä timjaminlehdillä. Mausta levy suolalla ja pippurilla ja rullaa kalastajanlankaa käyttäen liharullaksi ja paista pannulla pinnat ja kypsennä liha joko uunissa 180 C n. 15 min tai grillissä miedolla lämmöllä käännellen. Anna liharullan vetäytyä ja leikkaa noin 1 cm paksuja siivuja. Mausta suolalla ja pippurilla.
KASVISPASTA VALMISTUS
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä ja siivilöi pasta. Pieni kasvikset ja paista ne paistinpannulla oliiviöljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää pasta joukkoon sekä pesto. Pyöräytä kaikki yhdeksi massaksi ja raasta Bergkäse juusto joukkoon. Koristele yrteillä.
Yhteistyössä Alpeilla ohjelman kanssa.
Reseptit: Mika Jokela
Keittiötoimenjohtaja / Vanajanlinna